Câștigătorii Competiției Locale TIFF 2020

Câștigătorii Competiției Locale TIFF 2020

Premiul Competiției Locale, în valoare de 1500 de euro, oferit de Banca Transilvania, a fost acordat regizoarei Farkas Boglárka Angéla, pentru filmul Ceea ce nu am observat, o poveste centrată pe dispariția oamenilor dragi și amintirile rămase în urma lor.

Premiul i-a fost înmânat câștigătoarei la Gala de premiere organizată marți, pe 4 august, la Muzeul de Artă. Pralinele belgiene oferite de Leonidas îi vor asigura câștigătoarei inspirația pentru încă un an de creativitate.

Fabrica de Pensule din Cluj a oferit, de asemenea, o mențiune specială, în valoare de 300 de euro, documentarului Între lumi, realizat de Maria Cinar-Jiga, care surprinde contrastul dintre frumuseţea naturii şi ciclicitatea zbuciumului celor care se încăpăţânează să rămână într-un sat de etnici ucraineni din România. Regizoarea a fost recompensată și un premiu special oferit de Făclia.

Competiția Locală este dedicată cineaştilor amatori sau profesionişti care sunt originari din Cluj sau care locuiesc, lucrează, studiază în prezent în judeţ.

Etichete
Comenteaza