Bodochi, Caramitru şi Mălăele pe scena Festivalului de teatru de la Turda

Bodochi, Caramitru şi Mălăele pe scena Festivalului de teatru de la Turda
Un spectacol în regia lui Mihai Măniuțiu, ce îl are în rol principal pe Marius Bodochi deschide cea de a doua ediţie a Festivalului de Teatru și Arte Performative "Teatru pe Drumul Sării" de la Turda.

Spectacolul Teatrului Municipal din Turda, Omul cu chitara, îl readuce pe scenele clujene pe Marius Bodochi, unul dintre cei mai iubiți și apreciați foști actori ai Naționalului clujean, acum actor al Teatrului Național din București. Alături de el joacă doi tineri actori turdeni, Flavia Giurgiu și Răzvan Corneci, selectaţi la Gala Hop - Gala Tânărului Actor de la Costinești din această toamnă.

Printre invitații de marcă ai acestei ediții se numără actorul Ion Caramitru, care va susține, în premieră, un atelier dedicat recitării poeziei în spațiul teatral, actorul și regizorul Vladimir Brânduș, din Germania, care va evoca momente din istoria teatrului turdean, coregraful Florin Fieroiu și muzicianul Vlaicu Golcea, care vor coordona un atelier de teatru-dans, precum și critici de teatru, scriitori, universitari și jurnaliști din toată țara.

De asemenea, turdenii vor avea ocazoa să îi vadă pe scenă şi pe actorii Horațiu Mălăele, George Mihăiță, Virginia Mirea, Valentin Teodosiu, care vor juca spectacole invitate: Măscăriciul și Revizorul.

Programul va fi completat de o reprezentație pentru copii, Frumoasa și bestia, cu acces gratuit pentru micii spectatori.

Festivalul va avea loc între 16-18 octombrie şi marchează 65 de ani de la înființarea Teatrului Municipal din Turda.

 

Etichete
Comenteaza