Bilete la spectacolele Teatrului Maghiar, de luni

Bilete la spectacolele Teatrului Maghiar, de luni
Biletele pentru spectacolele programate în lunile septembrie şi octombrie la Teatrul Maghiar de Stat Cluj (TMSC) pot fi procurate de la casierie, dar şi online, începând de luni, a anunţat instituţia.

Casa de bilete a TMSC va fi deschisă zilnic, între orele 10-13, respectiv 16.30-19, respectiv înaintea spectacolelor, în timp ce online tichetel pot fi achiziţionate de pe biletmaster.ro.

În luna septembrie TMSC programează două premiere, „Ruine adevărate refugii" - spectacol de teatru-dans în spiritul lui Samuel Beckett şi „Leonida gem session" - după Caragiale în cădere liberă, ambele montate de Tompa Gabor.

„Ruine adevărate refugii" va avea premiera miercuri, 19 septembrie, de la ora 20, în sala studio a instituţiei. Spectacolul va fi rejucat şi în 25 septembrie.

„Leonida gem session" va fi jucat în premieră pe 21 septembrie, de la ora 20, tot în sala studio. Montarea va fi rehucată şi la 23 septembrie.

În luna septembrie vor mai putea fi urmărite spectacolele „Leonce şi Lena", „Strigăte şi şoapte", dar şi „Gianni Schicchi".

 

Comenteaza