Aurora, Ursul şi alte filme premiate, gratis în două cinematografe clujene la Noaptea Albă a Filmului Românesc

Aurora, Ursul şi alte filme premiate, gratis în două cinematografe clujene la Noaptea Albă a Filmului Românesc
Noaptea Albă a Filmului Românesc, cu producţii premiate ale regizorilor din "Noul Val", în 16 septembrie în patru oraşe din ţară, inclusiv Cluj-Napoca, în organizarea Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, aceeaşi care organizează la Cluj şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).
">

A doua ediţie a Nopţii Albe a Filmului Românesc are loc în 16 septembrie şi vine după ediţia de anul trecut când numărul spectatorilor a depăşit 7.000 de persoane, dar în Bucureşti. În acest an ediţia a fost extinsă şi în Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca, simultan.

În Bucureşti, Noaptea Albă va fi organizată în 9 locaţii, unele dintre acestea fiind cunoscute publicului din ediţia precedentă - Cinema Patria, Studio, Eforie, Noul Cinematograf al Regizorului Român. În Cluj-Napoca, cinefilii sunt aşteptaţi la Cinema Florin Piersic şi Cinema Victoria, spectatorii din Timişoara se pot bucura de proiecţii la Cinema Studio iar la Iaşi, Cinema Republica devine locul în care va avea loc maratonul filmelor româneşti.

În program sunt incluse "Aurora" în regia lui Cristi Puiu sau "Ursul", regizat de Dan Chişu, dar şi "Morgen", "Eu când vreau să fluier, fluier" sau "Felicia, înainte de toate". Intrarea la filme va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul complet al filmelor va fi disponibil în curând pe www.romfilmpromotion.ro.

 

Etichete
Comenteaza