Artiști români de renume, alături de Chris Norman (Smokie), în concert la Cluj

Artiști români de renume, alături de Chris Norman (Smokie), în concert la Cluj

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii ’70, revine în România. Celebrul artist va susține un show plin de amintiri frumoase, pe 15 iunie 2023, de la ora 19:30, pe BT Arena din Cluj Napoca.

Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic la Cluj este formata din: Geoff Carline - chitara, voce, Martina Walbeck - Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik - bass, voce, Dorino Goldbrunner - tobe, Rachel Parga – chitară, voce

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul album, “Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. A debutat pe scenă la începutul anilor ‘70, dar succesul a venit alături de trupa Smokie. În 1978 a înregistrat un duet cu Suzi Quatro, “Stumblin’ In”, piesă ce avea să ajungă până pe locul 4 și dincolo de ocean, în Billboard Hot 100.

Show pe scena cu trei seturi de tobe

Ovidiu Lipan Tanadarica, Trupa Compact , Jessy Banes, Admiral C4C vor urca pe scena inaintea concertului lui Chris Norman pentru a oferi publicului prezent o surpriza de proportii.

„Ne-am dorit sa-i aducem atat pe trupa Compact pentru ca au un repertoriu foarte mare si in aceeasi perioada in care Smokie si Chris Norman aveau multe hitt-uri in lume, romanii se delectau cu piese ca „Fata din vis”, „Cantec pentru prieteni” si „Mi-e tare dor de tine”. De asemenea, Ovidiu Lipan Tandarica va fi special guest in recitalul trupei Compact si impreuna cu tobosarul Ionut Mincu vor face un solo de tobe complex, rezultand pe scenta trei seturi de tobe pentru tot artistii. De asemenea va fi lansat oficial cu publicul videoclipul piesei Meninas Morenas”, ne—a declarat Radu Groza, organizatorul evenimentului.

Comenteaza