Artă neconvențională. Lucrări de artă în sârmă la Napoca Avenue

Artă neconvențională. Lucrări de artă în sârmă la Napoca Avenue

Festivalul Napoca Avenue va avea loc în perioada 3-8 septembrie. Iubitorii de artă și toți cei care doresc să dezvolte noi abilități în domeniul artistic sunt așteptați cu expoziții de fotografie, pictură și lucrări de sârmă, workshop-uri, webinarii și talk-uri susținute de nume cunoscute pe scena locală și națională.

”Chiar dacă, din punct de vedere al consumului cultural, Clujul se situează peste media națională, termenul de cultură are valențe mai largi, iar cea mai mare pondere în totalul activităților culturale o reprezintă vizionarea programelor de televiziune.

Publicul românesc nu duce lipsă de activități ”cultural-artistice”, dar trebuie să ne întrebăm în ce măsură acestea sunt de calitate, în ce măsură ajută la afirmarea artiștilor români pe plan național și internațional și în ce măsură publicul din țară este conectat cu artiștii români și operele cultural-artistice cu valoare europeană”, declară echipa de organizatori.

Evenimentele din cadrul Napoca Avenue se vor desfășura exclusiv la Căminul Subcultural, de pe str. Fericirii. Participarea la evenimentele din cadrul Napoca Avenue este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea în prealabil a celor interesați.

Perespectarea măsurilor de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19 va fi obligatorie atât pentru public, cât și pentru invitați și echipă. Măsurile vor fi afișate în toate locurile de desfășurare.

Comenteaza