Video Anunțul directorului BTarena despre evenimentele postpandemie la Cluj. Ce spune de Untold

Anunțul directorului BTarena despre evenimentele postpandemie la Cluj. Ce spune de Untold

Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente, spune că a discutat cu primarul Emil Boc despre viitoarele evenimente din Cluj, iar previziunile sunt optimiste.

Directorul BT Arena a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre evenimentele pierdute de Cluj din cauza pandemiei de COVID-19. „Untold și Electric Castle sunt cele mai importante evenimente pe care le-a pierdut Clujul, fiind de talie internațională. Dacă vorbim despre Sala Polivalentă, concertul lui David Garrett îmi vine în minte, care trebuia să fie organizat, We Love Retro, Discoteca '80, Andre Rieu mai era programat să vină.

Aceste evenimente nu le-am pierdut, ci doar le-am amânat pentru viitor, când situația sanitară va permite. Este o foarte mare așteptare din partea organizatorilor de evenimente, dar și din partea spectatorilor, care au fost lipsiți de aceste evenimente, de socializare”, a declarat, la ZIUA LIVE, Ionuț Rusu.

Consilerul județean susține că gradul de ocupare a Sălii Polivalente a fost de 95% în 2019, care a fost și cel mai prolific an de la inaugurarea din 2014. „După cinci ani am ajuns la un apogeu și pregăteam anul 2020, care să-l depășească, dar a venit pandemia. Sunt convins că atunci când ne va permite legislația și vom trece peste această perioadă, vom ști să sărbătorim acest lucru în orașul nostru.

Am discutat cu primarul Emil Boc despre strategia relansării evenimentelor și premisele sunt foarte optimiste. Sper ca din vara aceasta să se relaxeze măsurile, să ne lase să funcționăm la o capacitate mai redusă, iar de la anul să intrăm într-un normal care ne va permite să ne dezvoltăm în continuare”, a afirmat Rusu.

Se ține UNTOLD 2021?

Întrebat despre posibilitatea organizării Untold în vara aceasta, directorul Sălii Polivalente a precizat că a vorbit cu organizatorii festivalului. „Sunt optimiști, dar înțeleg și ei că este pandemie. Toată lumea din această industrie înțelege că este pandemie; a fost prima industrie care a avut de suferit din cauza acestei probleme. Din martie anul trecut, acești oameni care erau obișnuiți să aibă evenimente au rămas brusc fără obiectul muncii”, a explicat directorul BT Arena.

Comenteaza