Video Al doilea an de TIFF la Florești. Primarul Pivariu: „A fost ca în filme”

Al doilea an de TIFF la Florești. Primarul Pivariu: „A fost ca în filme”
| Foto: facebook.com/TransilvaniaTIFF

La fel ca și la ediția din anul trecut, Festivalul Internațional de Film Transilvania a organizat și anul acesta evenimente în cea mai mare comună din țară. Potrivit primarului Floreștiului, totul a fost un real succes.

Bogdan Pivariu, edilul din Florești, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre experiența TIFF 2022 în comuna clujeană.

„Anul trecut, Floreștiul a intrat pentru prima dată în marea familie a TIFF-ului. Atunci s-a înregistrat o prezență de aproximativ 3.000 de oameni. Anul acesta am venit cu o creștere importantă a ceea ce înseamnă scena de film a TIFF. A fost vorba de un program extins creat special pentru a oferi familiilor o serie de evenimente cu acces gratuit în cadrul căruia cei mici au avut foarte multe activități distractive, dar și educative.

Anul acesta au fost peste 3.000 de plătitori de bilete, deci cei care au intrat în cadru organizat, pe scaune, pentru a urmări proiecțiile. Au fost peste 4.000 de participanți la evenimente la TIFF. De asemenea, au fost peste 1.500 de copii cu însoțitori care au participat la evenimentele dedicate acestora.

Așadar, pot spune că în Florești a fost ca în filme. TIFF în familie acasă la Florești. Nouă zile de evenimente, zâmbete, experiențe inedite, amintiri frumoase, ne-am bucurat împreună. Eu vă spun cu mâna pe inimă că TIFF-ul este deja parte din ADN-ul floreștenilor, pentru că vibe-ul pe care l-a adus este unul aparte”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul comunei Florești.

La final, Pivariu a ținut să le mulțumească organizatorilor, echipei sale care a ajutat și a făcut posibil evenimentul, dar și participanților, care au dat dovadă că „înțeleg și au nevoie de artă și cultură”.

Comenteaza