Afrojack şi Garrix "au tras cortina" peste Untold 2016: "Sunteţi cel mai tare public pe care l-am avut în 2016. Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea"

Afrojack şi Garrix
Afrojack, câștigător al unui premiu Grammy, şi Martin Garrix, supranumit și "tânărul savant" al muzicii electronice, au încheiat luni dimineaţa ediţia din 2016 a festivalului clujean Untold. Zeci de mii de persoane au petrecut, pe Cluj Arena, până la "lăsarea cortinei".

DJ-ul olandez Afrojack, pe numele său Nick van de Wall, are 29 de ani şi a venit pentru prima dată în România. Este cunoscut pentru colaborările cu renumiţi artişti internaţionali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo şi Beyonce.

La Untold, a urcat pe scenă puţin după miezul nopţii. Nivelul decibelilor și show-ul olandezului au electrificat publicul, pregătindu-ul pentru Martin Garrix, cel mai tânăr DJ din lume. La finalul spectacolului, olandezul le-a strigat untold-iştilor: "Sunteţi cel mai tare public pe care l-am avut în 2016. Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea".

Circa o oră şi jumătate mai târziu, scena a fost pregătită pentru reprezentaţia lui Martjin Garritsen, aka Martin Garrix, votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al treilea în clasamentul DJ MAG TOP 100. Şi pentru el a fost primul show susţinut în România.

Încă de la piesa de intro, publicul a luat-o razna. Nici vorbă de oboseală după patru zile şi nopţi de festival. Plăcut impresionat, Garrix a mulţumit printr-o inimioară făcută cu mâinile şi proiectată pe ecranele gigantice ale scenei.

"A fost primul meu show în România şi mi-a plăcut la nebunie. Mulţumesc că aţi fost un public uimitor şi deja număr zilele până la următorul meu show aici", a scris Garrix pe Instagram.

La doar 19 ani, pasiunea pentru muzică i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere, premii internaționale și un avion personal cu care călătorește la cele mai apreciate festivaluri din lume. Cele mai importante distincții câștigate de până acum sunt cea din 2013, de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ-ul anului și cea din 2015, de la MTV European Music Awards, unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Untold 2016 a avut loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar pe scenă au urcat TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS& LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Comenteaza