Ada Milea dă glas poeziilor lui Ion Mureşan, pe un CD ce va fi lansat săptămâna viitoare la Cluj

Ada Milea dă glas poeziilor lui Ion Mureşan, pe un CD ce va fi lansat săptămâna viitoare la Cluj
Cunoscuta interpretă Ada Milea va susţine, săptămâna viitoare la Cluj, alături de Bobo Burlăcianu şi Cristian Rigman un concert de lansare a albumului „Alcool", cu piese inspirate de texte ale cunoscutului poet clujean Ion Mureşan.
">

Spectacolul de lansare a CD-ului "Alcool" va avea loc lunea viitoare, 7 ianuarie, de la ora 17, la sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai.

CD-ul „Alcool" include piese compuse de Ada Milea, după texte de Ion Mureşan. În cadrul lansării vor vorbi Ion Mureşan, Mihai Măniuţiu, Ioan Groşan şi Gavril Ţărmure.

Preţul unui bilet de intrare costă 10 lei. Tichetele pot fi achiziţionate de la agenţia de bilete a Teatrului Naţional Cluj, respectiv de la Casa de Cultură a Studenţilor. Preţul unui CD este de 20 de lei.

Evenimentul de lunea viitoare este organizat de Societatea de Concerte Bistriţa în colaborare cu Teatrul Naţional Cluj şi cu SHIFT - Transilvania Art Grup.

Amintim, Ada Milea a transpus sub formă muzicală texte ale lui Ion Mureşan din „Cartea Alcool", cu ocazia spectacolului „Deliruri", regizat în acest an de Mihai Măniuţiu la Teatrul de Artă din Deva. În cadrul spectacolului respectiv, ce a fost prezentat în această toamnă şi la Cluj, Ada Milea a evoluat alături de interpretul şi compozitorul Bobo Burlăcianu, actorul Cristian Rigman şi coregrafa Vava Ştefănescu.

Etichete
Comenteaza