Video 3 Sud Est, din nou în turneu național. Băieții ajung pe 31 octombrie la Cluj, cu un super-show live

3 Sud Est, din nou în turneu național. Băieții ajung pe 31 octombrie la Cluj, cu un super-show live

După ce au cucerit publicul cu hituri precum „Stele”, „Cine ești?” şi „Dansăm în ploaie”, 3 Sud Est şi SE Band încep un nou maraton muzical, un show live emoționant ce se va desfășura în perioada 23 octombrie – 8 noiembrie 2018 în România. 

Baietii isi invita fanii intr-o calatorie muzicala in timp, din 1998 pana in 2018, unde piese ca „Amintiri”, „Liberi”, „Iubire” vor fi cantate la unison in Galati (23 octombrie), Iasi (24 octombrie), Botosani (25 octombrie), Cluj Napoca (31 octombrie), Oradea (1 noiembrie) si Constanta (8 noiembrie).

“In cariera noastra ne-am dorit sa facem totul memorabil. Vrem ca acest turneu sa creeze amintiri pentru tot restul vietii si suntem recunoscatori pentru tot sprijinul vostru. In plus, va pregatim noi surprize, si nu in ultimul rand, o noua piesa”, declara Laurentiu Duta. 

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului National de Opera si Opereta “Nae Leonard” (Galati), la Teatrul pentru copii si tineret “Luceafarul” (Iasi), Filarmonica Botosani, Casa de cultura a Studentilor (Cluj Napoca), Casa de cultura a sindicatelor (Oradea) si Casa de cultura a sindicatelor (Constanta), dar si online pe www.iabilet.ro

Formata din Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu, legendara trupa 3 Sud Est s-a infiintat in anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul “Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artisti au fost numiti “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important in evolutia muzicii romanesti. A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 10 albume si zeci de piese lansate. 

In 2016, 3 Sud Est lanseaza “Adio”, iar la finalul anului, in pragul aniversarii a 20 de ani de activitate muzicala, dupa un an plin de concerte, trupa isi surprinde fanii si lanseaza poezia muzicala "Cine esti?", hit care a adunat numeroase reactii pozitive in mediul online si s-a clasat in fruntea topurilor muzicale. In 2017, lanseaza piesa „Am dat tot”, iar in decembrie, „Stele”, prima piesa de pe albumul „Epic”.

In primavara anului 2018, dupa ce a sustinut un show “Epic” in orase precum Craiova, Cluj si Timisoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au fost invitati sa impartaseasca emotia celui mai recent material discografic in Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto si Windsor. In mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansam in ploaie”, piesa votata de fanii trupei pe catmusic.

Comenteaza