Moş Crăciun aduce noi abonamente la Untold 2018. Cât costă şi până când pot fi cumpărate

Moş Crăciun aduce noi abonamente la Untold 2018. Cât costă şi până când pot fi cumpărate
Peste 28.000 de abonamente au fost achiziţionate, în doar câteva minute, în primele două runde vânzare pentru ediţia Untold 2018. Organizatorii festivalului clujean anunţă o nouă tranșă de abonamente la un preț special.

Începând de marţi, 12 decembrie 2017, toți cei care așteaptă cu nerăbdare cea de-a patra ediție Untold au șansa să-și achiziționeze abonamentul pentru ediția din 2018 la prețul special de 499 lei plus taxe. Acestea vor fi disponibile până pe data de 15 ianuarie 2018. Tot în aceeași perioadă vor putea fi achiziționate și abonamente VIP la prețul de 1.100 de lei plus taxe.

Fanii care s-au înregistrat deja pe pagina festivalului vor primi pe adresa de mail un link cu care vor putea achiziționa abonamentele, iar cei care nu s-au înregistrat până acum le vor putea cumpăra de pe untold.com sau de pe entertix.ro.

Abonamentele la preţul final de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile din februarie 2018. Fanii care își achiziționează abonamente pentru festival pot consulta și opțiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie. 

Ediția a patra a festivalului Untold va avea loc în perioada 2-5 august 2018, în Cluj-Napoca.

Peste 330.000 de persoane au participat la Untold 2017, eveniment ce a avut loc la Cluj-Napoca între 3 şi 6 august. Pe scena principală a festivalului au urcat cei mai buni DJ-i au lumii: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix sau Steve Aoki. Pentru acest lucru, festivalul clujean s-a ales cu o nominalizare, la categoria Best Major Festival (premiu pe care l-a şi câştigat în 2015), în cadrul European Festival Awards. Câştigătorii vor fi anunţaţi la începutul lui 2018.

Untold conduce în topul afacerilor din entertainment-ul românesc

Cea mai importantă companie din domeniul organizării de spectacole, concerte şi logistică de eveniment, în funcţie de cifra de afaceri, a devenit, în ultimii ani Untold SRL din Cluj, conform unui studiu realizat de KeysFin. Organizatorul festivalurilor Untold şi NeverSea a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 34,2 milioane de lei şi un profit de 3,47 milioane de lei, ajungând la o cotă de 6,6% din piaţa de entertainment.

 

Comenteaza