Jason Derulo şi Rita Ora, pentru prima dată în România, la Neversea

Jason Derulo şi Rita Ora, pentru prima dată în România, la Neversea
Organizatorii Neversea, fratele mai mic al Untoldului clujean, estimează că festivalul de la malul Mării Negre va fi sould-out.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Jason Derulo, artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea.

La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului și are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează. A colaborat și a compus melodii pentru artiști ca Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell și mulți alții. Melodii atât de cunoscute fanilor și nu numai, precum "Watcha Say" "Talk Dirty", "Want to want me" "Wiggle Wiggle" dar și cea mai nouă piesă "Swalla" se vor auzi live la festivalul românesc. 

La început de vară, ce poate să sune mai bine la malul Mării Negre decât melodia "Hot right now", cântată live de compozitoarea și artista britanică, Rita Ora. Primul ei album "Ora", lansat în 2012, a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conține melodiile "RIP" la care a colaborat cu Tinie Tempah dar și "How We Do Party", atât de fredonate de fanii din întreaga lume. Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este și actriță. A avut roluri în filmele Fast and Furious 6 și Fifty Shades of Grey.

Trupa britanică pop Years & Years vine la malul Mării Negre și urcă pe scena principală a festivalului. Ella Eyre este deja cunoscută fanilor din România. În 2016 a fost prezentă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediție a festivalului Untold, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum „Waiting All Night", „Together" și „Deeper".

Primele peste 20.000 de abonamente s-au vândut în mai puțin de o lună, iar organizatorii estimează că festivalul Neversea va fi sold-out încă de la prima ediție. Fanii care vor să trăiască o experiență unică la malul Mării Negre, mai pot achiziționa doar până miercuri, 31 mai, abonamente la prețul special de 225 de lei, plus taxe. Din iunie prețul ultimelor abonamente la festivalul va crește. Neversea are loc, în perioada 7-9 iulie, pe plaja din Constanța.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza