O nouă scenă la Jazz in the Park: Youth

O nouă scenă la Jazz in the Park: Youth
În anul în care Clujul este Capitala Europeană a Tineretului, organizatorii Jazz in the Park inaugurează o nouă scenă în cadrul festivalului.

Pe Youth Stage, amplasată pe platoul din spatele Clădirii Casino din Parcul Central, vor urca 20 de trupe concurente în cadrul secțiunilor de Interpretare și de Compoziție, selecţionate în urma Concursului Internațional Jazz in the Park.

Înscrierile la concurs se fac până în 1 iunie, iar prestaţiile live în prezenţa juriului vor avea loc între 3 și 5 iulie. Concursul este deschis tinerilor până în 30 de ani, provenind din ţări precum Bulgaria, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Islanda, Liechtenstein, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Ucraina.

Cea de-a treia ediţie Jazz in the Park va avea loc în perioada 29 iunie - 5 iulie şi se va desfăşura atât în Parcul Central, cât şi în alte trei locaţii din Cluj-Napoca.

Pe scena din Parcul Central vor cânta: N.O.H.A., Barabás Lőrinc Quartet, Jazzybirds, Balako, Zoe Rahman, Hilde Louise Asbjørnsen, Tango with Lions, Blazzaj, Exit Oz, Eyot, Tiptil și Sebastian Spanache Trio. Pe scena de pe malul Someşului, din Grigorescu, vor urca Mice on the Run, Nuages Quartet, JAZÚ, The Rank&Fashion, Koszika & The HotShots și Lucia.

Comenteaza