P Colectare haine pentru ReClothing, delicii turcești, obiecte de artă și antichități, toate pe agenda Iulius Mall Cluj din acest weekend

Colectare haine pentru ReClothing, delicii turcești, obiecte de artă și antichități, toate pe agenda Iulius Mall Cluj din acest weekend

Un final de săptămână efervescent se pregătește la Iulius Mall Cluj. La etajul 1, până pe 19 iunie are loc campania de colectare a articolelor vestimentare ce vor fi transformate în fapte bune la târgul ReClothing. Pe culoarul H&M, poți intra în atmosfera vremurilor de demult, prin intermediul obiectelor de artă și antichități prezentate la târgul tematic, iar în Iulius Parc vei savura delicii turcești.

Iulius Mall Cluj găzduiește un punct de colectare a articolelor vestimentare ce nu ți se mai potrivesc și care în perioada 22 – 24 iunie 2023, își vor găsi noi proprietari în cadrul târgului ReClothing, cu scop caritabil. Astfel, până pe 19 iunie poți aduce rochiile ce nu se mai asortează cu stilul tău, tricourile care nu te mai reprezintă sau orice alte piese pe care nu le mai porți, dar le poți transforma în fapte bune. Inițiativa este derulată de JCI, iar proiectul a fost recent premiat internațional.

Tot în Iulius Mall, weekendul acesta, poți alege să îți petreci timp pășind printre obiectele încărcate de istorie prezentate în cadrul Târgului de Antichități. Vei găsi obiecte unice pe care să i le oferi unei persoane dragi sau să le păstrezi pentru tine, o bijuterie ce a supraviețuit trecerii timpului sau o decorațiune potrivită oricărui spațiu. Iar dacă vrei să achiziționezi un articol de care să te bucuri necontenit, poți alege o veioză vintage, la lumina căreia poți să desfășori activitățile care îți fac plăcere.

Pentru pauza de masă poți opta pentru bunătăți turcești, deoarece în Iulius Parc vei găsi în perioada 16 – 18 iunie, halva aromată, baclava gustoasă cu nucă, fistic, ciocolată, sirop din lapte sau alte arome, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip. Cu siguranță papilele tale gustative vor fi cucerite de aceste preparate delicioase, simple și sănătoase. Ziua poți să o completezi și cu un film din cadrul TIFF, fie alături de cel mic la cinematograful gonflabil Mini – Cini din Iulius Parc, fie împreună cu o persoană dragă. Programul poate fi consultat pe www.tiff.ro.

De asemenea, vineri, 15 iunie, în Iulius Mall vei întâlni 12 sportivi de renume din România, Republica Moldova, Bosnia și Herțegovina și Ungaria, care vor participa la „Gala de box profesionist”. Cântarul Oficial va avea loc de la ora 18.00, așa că vino și tu pentru o doză de adrenalină.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza