Foto Trei copii au ajuns la spital după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau

Pompierii au intervenit, vineri dimineață, după ce un copac a căzut peste un autoturism. La locul accidentului au fost găsite șapte persoane, doi adulți și cinci copii. Trei dintre minori au fost transportați la spital.

Un copac a căzut, vineri dimineață, 29 martie,  peste o mașină în care se aflau șapte persoane, în Mureșenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au fost găsite șapte persoane, doi adulți și cinci copii.

"La spital au fost transportați trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și patru ani. Doi dintre ei acuză dureri la nivelul feței și unul dureri lombare. Copiii vor fi însoțiți la spital de mama lor în calitate de însoțitor, aceasta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi și tatăl nu au nevoie de îngrijiri medicale", conform ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au constatat faptul că un autoturism ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița, condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău, a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal.

Comenteaza