Vrei să lucrezi la stat? Primăria caută medici stomatologi

Vrei să lucrezi la stat? Primăria caută medici stomatologi
Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea a patru posturi, dintre care două sunt pentru medici stomatologi.

Serviciul Cabinete Medicale caută să angajeze pe perioadă nedeterminată un medic stomatolog, respectiv un medic specialist stomatolog, alături de doi asistenţi medicali cu studii postliceale.

Persoanele interesate să ocupe postul de medic stomatolog trebuie să aibă studii superioare la nivel licenţă în specializarea stomatologie/ medicină dentară şi minim trei ani de experienţă în domeniu, în timp ce cele care aspiră la postul de medic specialist stomatolog trebuie să fi terminat stagiul de rezidenţiat şi să fi profesat în domeniu cel puţin cinci ani. 

Cei care îşi doresc să concureze pentru postul de asistent medical trebuie să fi absolvit studiile postliceale, să deţină certificat în grad principal şi să aibă minim cinci ani de experienţă în domeniu. 

Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor depune dosarul de înscriere până în data de 8 septembrie la ora 16:00, la Serviciul Resurse Umane Salarizare din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală, din Piata Unirii nr 1, camera 32. 

Proba de selecţie a dosarelor va avea loc a doua zi de la ora 12:00 în aceeaşi sală, iar proba scrisă a concursului se va desfăşura în 21 septembrie de la ora 10:00 pe strada Plevnei nr 158, locaţia putând fi schimbată până atunci. 

Dosarul de încsriere trebuie să conţină printre altele, un CV, o cerere de înscriere adresată conducătorului instituţiei publice organizatoare, o copie după actul de identitate, copii după documentele care atestă nivelul studiilor şi efectuarea unor specializări, precum şi după documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului vizat, autorizaţia de liberă practică şi adeverinţa medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare. 

De asemenea, în dosar trebuie inclus cazierul judiciar, carnetul de muncă sau adeverinţele care atestă vechimea şi dovezi care atestă că în ultimii cinci ani candidatul nu a fost sancţionat de unităţile în care a profesat sau de Colegiul Medicilor din România. 

Copiile de pe actele cerute se prezintă alături de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs. 

Bibliografia de concurs pentru posturile menţionate poate fi consultată pe site-ul primăriei clujene, la secţiunea informaţii publice, subsecţiunea anunţuri. 

Comenteaza