Video Vom avea iluminat festiv de sărbători în plină criză energetică? Ce spune Boc

Vom avea iluminat festiv de sărbători în plină criză energetică? Ce spune Boc

Europenii se confruntă cu o criză energetică de proporții, pe măsură ce gazele naturale au continuat să se scumpească, iar războiul din Ucraina pare că nu dă înapoi, sezonul rece care bate la ușă se anunță a fi unul foarte greu de trecut.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre actuala criză energetică precizând că, în orașul de pe Someș, se lucrează la eliminarea risipei.

„Niciun serviciu fundamental al orașului nu va fi afectat. Adică, niciun iluminat public care să vizeze siguranța cetățenilor și asigurarea condițiilor atât dimineața, cât și seara, nu va fi afectat. Ce putem face și vom putea va fi să lucrăm la diminuarea risipei. Aveți grijă să nu mai lăsați becurile aprinse noaptea, nu lăsați căldura când nu este nimeni în clădire sau nu este activitate. Vom elimina risipa. Asta vom face, pentru că nu mai e cazul când  era energie și bani cât vrei”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Primarul a mai fost întrebat dacă la Cluj-Napoca va fi iluminat festiv de sărbători. „Vom avea iluminat festiv de sărbători, atât cât ne va permite banii și producția electrică”, a afirmat Boc.

Comenteaza