Foto VERDE pentru noi case de vacanță pe malul unui lac din Cluj! Peisajul este superb

VERDE pentru noi case de vacanță pe malul unui lac din Cluj! Peisajul este superb
| Foto: randări - SC Kas Arhitecture&Design
VERDE pentru noi case de vacanță pe malul unui lac din Cluj! Peisajul este superb
VERDE pentru noi case de vacanță pe malul unui lac din Cluj! Peisajul este superb
VERDE pentru noi case de vacanță pe malul unui lac din Cluj! Peisajul este superb

Urbaniștii județului Cluj au oferit, joi, aviz favorabil construirii unui proiect imobiliar cu locuințe și funcțiuni turistice în localitatea Someșu Cald, comuna Gilău.

Proiectul a fost dezbătut și votat în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Beneficiarii investiției sunt: Someșul Cald Producție, Vasile Salanță, Carmen Iulia Budușan, Răzvan Marius Pălimariu și Rovin Pataki. Firma Someșul Cald Producție SRL este controlată de Vasile Salanță, poreclit și „Moș Pic”, fiind un cunoscut dezvoltator imobiliar din Cluj, cu zeci de investiții în tot județul.

Proiectul propune trei locuințe individuale (pe trei parcele) și două imobile (cu locuire + turism) pe cea de-a patra. Terenul studiat este situat la sud de Lacul Someșul Cald, chiar la poalele Munților Gilăului.

Potrivit documentației, se urmărește reglementarea zonei studiate, echiparea edilitară, amenajarea străzilor, parcelarea și în cele din urmă valorificarea terenurilor pregătite pentru construire.

Investiția propusă va avea un impact pozitiv atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung, favorizând dezvoltarea întregii zone cuprinse între drumul judeţean DJ 107P şi zona studiată. Proiectul propus va avea un impact pozitiv asupra mediului social din zonă, prin crearea unor noi locuri de muncă în timpul lucrărilor de exploatare, amenajare, cât și funcţiuni de recreere atât prin intermediul caselor de vacanță sau a parcului nou propus”, se mai arată în memoriul tehnic.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, cel care conduce ședințele de urbanism, a propus un aviz favorabil, dar a avut, totuși, o observație de făcut: „Să veniți cu o planșă în care veți redimensiona drumul din interior la un profil minimal, care să permită accesul și întoarcerea mașinilor mari (pompieri, salvare, etc).

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza