Unitățile de învățământ dintr-o localitate clujeană vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale

Unitățile de învățământ dintr-o localitate clujeană vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale

Președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre ce vizează alocarea din fondul de rezervă al forului administrativ județean a sumei de 200.000 de lei pentru racordarea unităților de învățământ de pe raza localității Someșul Rece la rețeaua de gaze naturale.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, în acest fel, Consiliul Județean sprijină derularea proiectului de înființare a sistemului de distribuție a gazelor naturale în localitatea Someșul Rece, proiect inițiat de Primăria Gilău.

,,Școlile și grădinițele din zonele rurale trebuie să ofere tinerilor și dascălilor aceleași condiții și facilități pe care le întâlnim în mediul urban. Întrucât viitorul comunităților e strâns legat de calitatea procesului educațional, vom continua să investim în educație și în proiectele care vizează îmbunătățirea condițiilor de studiu”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean.

Unitățile de învățământ care funcționează pe raza localității Someșul Rece sunt structuri ale Liceului Teoretic ,,Gelu Voievod” Gilău și sunt frecventate de 155 de elevi și preșcolari.

Comenteaza