Un nou drum județean din Cluj, în reparații. Lucrările se vor finaliza cu așezarea asfaltului

Un nou drum județean din Cluj, în reparații. Lucrările se vor finaliza cu așezarea asfaltului

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe un  sector al drumului județean 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Fiind un drum care străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement, am decis să intervenim pe acest drum județean în regim de urgență. Lucrările vor contribui la îmbunătățirea circulației autovehiculelor și la scurtarea timpilor de transport“, a spus Alin Tișe, liderul Consiliului Județean Cluj.

Astfel, între pozițiile kilometrice 0 și 9+560, se află în plină derulare, pe sectoare, lucrări de lărgire a căii de rulare de la 4 la 6 metri, respectiv de reprofilare cu așternere de piatră cilindrată. De asemenea, în cadrul acestor intervenții se vor reabilita mai multe podețe, decolmata șanțurile și executa defrișări și tăieri de vegetație.

Conform reprezentanților forului județean, la finalul acestor lucrări, în funcție de resursele financiare alocate, pe acest sector de drum urmează să fie turnat un strat de covor asfaltic, astfel încât drumul județean 103 Z să fie integral asfaltat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza