Foto Un nou drum județean din Cluj a fost asfaltat

Un nou drum județean din Cluj a fost asfaltat
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Un nou drum județean din Cluj a fost asfaltat
Un nou drum județean din Cluj a fost asfaltat
Un nou drum județean din Cluj a fost asfaltat

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că, în cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare care au vizat drumul județean 161C Iclod – Aluniș – Corneni, lucrările de asfaltare în două straturi, respectiv binder și strat de uzură, au fost complet finalizate.

Odată cu finalizarea așternerii covorului asfaltic pe cele două poduri situate la pozițiile kilometrice 5+250 și 8+300, sectorul de drum în lungime de 10,3 kilometri dintre km 0+000, reprezentând joncțiunea cu drumul național DN 1C , și km 10+300, a fost complet asfaltat.

„Reabilitarea și modernizarea acestui drum județean asigură locuitorilor din zonă un acces rapid şi în condiții de siguranță la drumul național DN 1C, prin localitatea Iclod, şi, mai departe, pe direcțiile Cluj-Napoca şi Gherla – Dej”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

În perioada imediat următoare vor fi montate pe cele două poduri balustrade de protecție și vor fi executate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Reamintim, în acest context, faptul că, în cadrul aceluiași proiect de investiții, sectorul de drum Aluniș – Corneni în lungime de 2,7 kilometri, de la kilometrul 10+300 până la kilometrul 13+000, a fost anterior asfaltat integral.

Comenteaza