Ultimele zile de vot pentru Com'ON Cluj-Napoca! 68 de idei inedite se luptă pentru finanțare

Ultimele zile de vot pentru Com'ON Cluj-Napoca! 68 de idei inedite se luptă pentru finanțare
| Foto: Com'ON Cluj-Napoca

Clujenii mai pot să voteze până luni la prânz, care dintre proiectele propuse de tineri să fie implementate. 

Com’ON Cluj-Napoca este un proces participativ pentru tineret a cărui primă ediție a avut loc în 2015 și la care au participat până acum mii de persoane. Com’ON îi invită pe tinerii din Cluj să înscrie idei prin care să îmbunătățească viața comunității locale. Apoi, ele sunt votate online - tot de comunitatea clujeană - și, ulterior, primele 35 clasate sunt premiate din fonduri asigurate de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și de Banca Comercială Română. Pasul final și esențial este punerea inițiativelor în practică de către tineri.

La această ediție Com’ON Cluj-Napoca clujenii pot alege dintre 68 de idei înscrise de 44 de grupuri de tineri. Lista integrală a propunerilor, cu descrierea fiecăreia, poate fi găsită pe site-ul proiectului, la secțiunea VEZI IDEILE.

Pot vota toți cei ce locuiesc, muncesc și/sau studiază în Cluj-Napoca. Votul poate fi exprimat pe website-ul proiectului www.comoncluj.ro, secțiunea Vezi ideile – acolo se găsește lista integrală a propunerilor, cu descrierea fiecăreia. Se poate poate vota până luni, 18 septembrie, la ora 12:00.

O persoană poate vota 10 inițiative și odată acordat, votul nu mai poate fi retras. Pentru a putea vota este necesar ca persoana să se logheze cu un cont creat pe pagina www.bugetareparticipativa.ro. Găsiți AICI mai multe despre procesul de votare.

Ideile tinerilor sunt variate și vizează domenii diferite - social, sport, cultură, sănătate și antreprenoriat - idei care se concentrează pe îmbunătățirea stării de bine, a calității vieții, a perspectivei de viitor a comunității, idei care răspund la diferitele nevoi ale clujenilor, idei inovative, sustenabile, incluzive.

Comenteaza