Ultima rectificare bugetară pe anul acesta la Consiliul Județean Cluj. Cui aduce „Moșul” mai mulți bani

Ultima rectificare bugetară pe anul acesta la Consiliul Județean Cluj. Cui aduce „Moșul” mai mulți bani

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general propriu al Judeţului Cluj pe anul curent va fi supus votului consilierilor județeni, în ședința ordinară de marți, 21 decembrie 2021.

Potrivit referetatului de aprobare, Centrul Cultural Clujean solicită alocarea sumei aferente cotizației anuale a Consiliului Județean (54.000 lei).

Muzeul Etnografic al Transilvaniei solicită suplimentarea prevederilor bugetare din venituri proprii cu suma de 40.000 lei și utilizarea lor pentru capitolul bunuri și servicii. De asemenea, suma de 9734 lei este alocată pentru Filarmonica de Stat Transilvania Cluj.

Sume mai mici de bani vor mai primi Compania de Apă Someș, Muzeul Memorial Octavian Goga din Ciucea sau Teatrul de Păpuși Puck Cluj-Napoca.

Conform aceluiași referat, prin această rectificare de buget se asigură fondurile necesare pentru gestionarea optimă a fondurilor alocate instituțiilor publice de spectacole de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj și  a instituțiilor de învățământ special.

Totodată, prezenta rectificare a bugetului propriu al Județului Cluj va permite gestionarea optimă a derulării execuţiei bugetare pe anul 2021.

Comenteaza