UDMR acuză PDL că nu are un proiect scris al regionalizării. Oltean îi contrazice pe maghiari

UDMR acuză PDL că nu are un proiect scris al regionalizării. Oltean îi contrazice pe maghiari
Senatorul UDMR le-a reproşat partenerilor de guvernare că nu au prezentat un text concret al proiectului de regionalizare, pe baza căruia să se poarte negocierile.

Un proiect scris al regionalizării nu există, spune Frunda Gyorgy. Senatorul UDMR le-a reproşat partenerilor de guvernare că nu au prezentat un text concret, pe baza căruia să se poarte negocierile. „Au spus colegii noştri, mă, aduceţi-ne proiectul pe care vi l-a dat PDL-ul, nu există un proiect PDL. Deci nu există ceva scris, ăsta e adevărul, există... proiecţii", a subliniat parlamentarul.

Replica PDL a venit prin vocea lui Ioan Oltean, nimeni altul decât cel care susţinea, recent, că proiectul nu este al PDL, ci al preşedintelui României. Acum, el şi-a modificat radical discursul: „Este un proiect scris al PDL care stă la baza acestei discuţii, sigur că da, există un proiect scris al PDL care stă la baza acestei dezbateri. Acest proiect scris a fost supus partenerilor numai sub aspect politic, pentru că atâta timp cât nu clarificăm problematica politică, cât nu clarificăm chestiunile de principiu, e foarte greu să te apuci să iei articole de act normativ şi să le analizezi", a declarat secretarul general al PDL la TVR.

 

Comenteaza