Tişe cere consilierilor PSD să facă lobby pentru proiectele Clujului

Tişe cere consilierilor PSD să facă lobby pentru proiectele Clujului
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, le-a cerut consilierilor PSD să promoveze proiectele vitale al Clujului la Guvernul Grindeanu. S-a referit în mod special la realizarea unui spital monobloc pentru copii şi la regularizarea Someşului, chestiune ce poate reprezenta o problemă pentru pista de decolare-aterizare a aeroportului.

"Am avut mai multe discuţii cu Ministrul Sănătăţii, care mi-a spus că are toată deschiderea să găsim o formă de colaborare pentru realizarea acestui spital ce ar putea să devină chiar regional.

Problema cu spitalul de copii a devenit una extrem de urgentă pentru că avem clădiri revendicate, procesele se termină, iar noi vom avea de plătit sume uriaşe pentru chirii şi nu vom putea moderniza. Şi aceste spaţii se vor degrada fiindcă sunt toate vechi şi nu vor mai putea fi folosite pentru spital", a spus Tişe. 

Despre regularizarea Someşului a punctat că investiţia este obligaţia Ministerului Apelor, un proiect fără de care nu poate fi extinsă pista aeroportului: "Dacă va fi o vreme ploioasă şi Someşul va ieşi din matcă, există riscul ca partea pistei dintre Apahida să fie inundată", a mai precizat Tişe.

Comenteaza