Strada Valea Fânațelor va fi modernizată

Strada Valea Fânațelor va fi modernizată

Strada Valea Fânațelor, mai exact tronsonul cuprins între strada Oașuluiși intersecția cu strada Fânațelor, va intra în modernizare.

Consilierii locali au aprobat documentația și a indicatorii tehnico-economici la obiectivul de investiții „Modernizare sistem rutier strada Valea Fânațelor (Tronson între str. Oașului și intersecția cu str. Fânațelor)”. Suprafața carosabilă care va fi modernizată este de 3.031 mp, la care se adaiugă 1.191 de metri pătrați de trotuare. Va fi reamenajată și suprafață de de spațiu verde de 1.121 metri pătrați. Lungimea tronsonului pe care se va lucra este de 477 metri liniari. Cu ocazia lucrărilor la drum se va moderniza și iluminatul public din zonă

Valoarea investiției se ridică la 2.321.853 de lei, iar durata de realizare este de 8 luni.

Și alte două strzăi vor intra în proces de reparații și modernizare. Este vorba despre strada Gheorghe Sion și strada Depoului, documentațiile fiind aprobate de consilierii locali tot la ultima ședință.

În cazul străzii Gheorghe Sion se va lucra pe o lungime de 818 metri, suprafața de carosabil care va fi modernizată se ridică la 2.455 de metri pătrați, la care se adaugă trotuare – 1.675 mp și spațiu verde – 1.133 mp. Valorea investiției este estimată la 3.118.406 lei, iar durata de realizare este 6 luni, incluzând și modernizarea iluminatului public.

A treia stradă pe care se vor face lucrări, strada Depoului, presupune modernizarea unei suprafețe de 1.585 metri pătrați de carosabil, 409 mp de trotuare și 71 mp de spațiu verde, lungimea totală pe care se va interveni fiind de 262 de metri liniari. Investiția va costa 1,498.841 de lei, iar durata de realizare este de 5 luni.

Comenteaza