Strada Şesului va fi modernizată. Când încep lucrările

Strada Şesului va fi modernizată. Când încep lucrările

Singura stradă rămasă nemodernizată din zona Plopilor-Mănăştur va intra în şantier în această toamnă.

Primăria a semnat contractul cu Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca pentru modernizarea străzii Şesului, iar lucrările vor începe în luna septembrie.

"Pot să le dau o veste foarte bună clujenilor, în luna septembrie vom începe lucrările pe strada Şesului. Avem autorizaţia de construire, avem devizele, avem contractul semnat cu RADP-ul şi în luna aceasta vor începe lucrările", a declarat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, la Ziua Live.

Lucrările pe această stradă au fost întârziate de procesul de revendicare a unui teren, finalizat la sfârşitul anului 2018.

"Acolo este o problemă mai veche. Avem deja votat în Consiliu Local, încă de un an jumătate, proiectul privind indicatorii tehnico-economici. Din nefericire, a fost o porţiune de teren care a fost revendicată, revendicare care s-a finalizat abia la sfârşitul anului 2018, iar anul acesta vom moderniza întreaga stradă. Este singura stradă rămasă nemodernizată din întreaga zonă", declara Tarcea, în februarie 2019. 

Comenteaza