Sindicatul Aeroportului Cluj cere intervenția DNA-ului, din cauza majorării tarifelor la parcare

Sindicatul Aeroportului Cluj cere intervenția DNA-ului, din cauza majorării tarifelor la parcare

Sindicaliștii susțin că majorarea tarifelor la parcarea administrată de societatea GOTO Parking SRL este nejustificată, acuzând și că contractul dintre Consiliului Județean Cluj și firmă este una dintre cele mai mari fraude din România.

Sindicatul Independent al Aeroportului Cluj a transmis un mesaj prin care se adresează președintelui Klaus Iohannis, premierului Nicolae Ciucă, conducerii Consiliului Județean Cluj, dar și DNA-ului, solicitându-le să intervină.

„Având în vedere punctul nr.6 de pe Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj convocată pentru data de 27.04.2022, ora 11.00, prin care conducerea Consiliului Județean Cluj împreună cu doamna Mariana Rațiu și doamna Simona Gaci doresc să măreasca în mod nejustificat tarifele pentru o parcare total necorespunzătoare, vă rugăm să interveniți de urgență pentru a evită o nouă pagubă în dauna Consiliului Judetean Cluj. 

Menționăm ca acest contract nr. 29 / 17.08.2010 încheiat de către Consiliul Judetean Cluj si firma  Goto Parking, reprezinta una dintre cele mai mari fraude din România”, au transmis reprezentanții sindicatului.

Proiectul de hotărâre privind avizarea tarifelor de parcare actualizate, aplicate de GOTO PARKING SRL, va fi pe „masa” consilierilor județeni în ședința ordinară de miercuri, 27 aprilie, 2022.

Comenteaza