Sensul giratoriu de la aeroport, blocat de un an într-un aviz

Sensul giratoriu de la aeroport, blocat de un an într-un aviz
Sensul giratoriu de la aeroportul din Cluj este blocat într-un aviz, de luni de zile, iar termenele pentru finalizarea acestuia sunt amânate de la lună la lună. De instituirea sensului giratoriu depinde înfiinţarea unei linii directe de transport în comun între aeroport şi gara Cluj.

 

Sensul giratoriu depinde în acest moment de un aviz al Electrica Distribuţie. "E o investiţie mică dar utilă", spune preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu. Proiectul este derulat de Primăria Cluj-Napoca pe domeniul public şi de UTI în incinta aeroportului. "Mai trebuiau avize de la electrica, în primăvară sperăm să fie gata", spune directorul aeroportului, David Ciceo.

UPDATE Răspunsul negativ al Electrica referitor la planul Primăriei a fost remis în urmă cu mai bine de un an, iar de atunci Primăria n-a revenit cu solicitări suplimentare. "Serviciul Energetic este cel care se ocupă de avize", spune purtătorul de cuvânt al Electrica Cluj, Andrada Balogh", iar "Primăria Cluj-Napoca a primit aviz nefavorabil pentru că pe acel spaţiu există reţele electrice din gestiune care trebuie deviate sau protejate".


Următorul pas, după avizul nefavorabil, este întocmirea unui proiect de deviere sau protejare a acestor reţele. "Doar după existenţa acestuia se întocmeşte contractul de eliberare de amplasament, dar nu am primit încă nicio soluţie", explică Balogh.

Rămâneţi pe ziuadecj.ro ca să aflaţi de ce Primăria Cluj-Napoca nu a revenit timp de mai bine de un an cu soluţia de deviere a reţelelor

UPDATE Primăria nu a răspuns până acum la întrebările ziuadecj.ro şi precizează că va oferi aceste informaţii "în termenul legal".

 

Etichete
Comenteaza