Semaforul buclucaş: vizibilitatea şoferilor, blocată de un stâlp

Semaforul buclucaş: vizibilitatea şoferilor, blocată de un stâlp
După ce a fost reabilitată în primăvara acestui an, o importantă arteră din centrul Clujului are nevoie de noi ajustări, din cauza micilor greşeli care pun în dificultate şoferii.

Strada Memorandumului a fost modernizată în acest an, însă nemulţumirile şoferilor persistă. Una din probleme o reprezintă semaforul de la capătul străzii, care este obturat de un stâlp proaspăt montat, astfel încât vizibilitatea şoferilor este egală cu zero. Consilierul local PNL Ioan Bîldea a adresat o solicitare Serviciului de Siguranţa Circulaţiei Urbane din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, în care le cere autorităţilor să găsească urgent o soluţie pentru a remedia situaţia.

"Ca urmare a numeroaselor sesizări primite în ultima lună, vă rog să urgentaţi mutarea semaforului situat pe strada Memorandumului, la intersecţia acesteia cu strada Gheorghe Şincai (mai precis cel de pe partea stângă, de lângă Electrica), astfel încât să fie complet vizibil de către şoferii care circulă spre Calea Moţilor sau spre Piaţa Lucian Blaga", menţionează Bîldea.

Consilierul local a explicat că din momentul în care au fost amplasaţi noii stâlpi de pe strada Memorandumului, acesta primeşte nenumărate sesizări legate de faptul că semaforul în cauză este mult mai greu de observat, dat fiind faptul că în faţa acestuia a fost amplasat un stâlp nou, care obturează vizibilitatea. Drept urmare, Bîldea solicită ca semaforul să fie mutat.

Comenteaza