Foto Se usucă pinii din Baza Sportivă Gheorgheni. "Ăsta-i orașul de cinci stele?"

Se usucă pinii din Baza Sportivă Gheorgheni. "Ăsta-i orașul de cinci stele?"

Un cititor al ZIUA de CLUJ semnalează municipalității situația în care se află copacii de pe teritoriul fostului cartodrom, transformat între timp în bază sportivă.

“Vă trimit niște poze din Baza Sportivă Gheorgheni (BSG), fostul cartodrom din orașul  de "5  stele". Poze care nu fac deloc cinste orașului nostru. Alo, Primăria Cluj nu vede, nu știe nimica? Pe terenul lor, bineînțeles. Se pare că nu-i interesează așa ceva. Păcat, să le fie rușine, bine că plătesc echipa care se ocupă cu defrișările în Cluj și ia-i de unde nu-s, cu bani grei, tot din banii noștri. Pe vremuri  terenul respectiv se numea Râtul Bivolilor”, arată cititorul.

BSG a fost deschisă pentru public în 2016, fiind considerată drept cea mai modernă bază sportivă și de agrement din istoria Clujului. Complexul multisportiv a fost o investiție din fonduri publice, realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții.

„Am decis să ne asumăm administrarea bazei în așa fel încât să putem permite accesul gratuit tuturor clujenilor interesați, pentru că ne dorim să transformăm acest spațiu într-un loc în care să se dezvolte sportul de masă, unde orice tânăr să își poată dezvolta aptitudinile înnăscute pentru a deveni un mare sportiv, dar și clujenii mai în vârstă să aibă acces la sport și mișcare pentru sănătate”, a explicat primarul Emil Boc. Investiția a fost de 20 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, lucrările fiind executate de constructorul Nord Conforest Cluj.

Comenteaza