Se umple LISTA RUSINII pentru firme neserioase cu licitatii castigate la Cluj-Napoca. Boc: ''Nu vor mai avea ce cauta aici''

Se umple LISTA RUSINII pentru firme neserioase cu licitatii castigate la Cluj-Napoca. Boc: ''Nu vor mai avea ce cauta aici''

Edilul Emil Boc este ''foc si para'' pe cateva firme care au castigat licitatii de proiectare si executie pentru diverse investitii derulate de municipalitate in Cluj-Napoca.

''Avem firma aia, SC RHEINBRUCKE SRL, care ne-a scos in decor cu proiectarea la Scoala Titulescu, ca a trebuit sa reziliem contractul. Mai avem o firma SC ACOMIN, care a facut lucrarile de reabilitare a blocurilor pe Hateg 4, nu a terminat la timp si suntem in instanta cu rezilierea contractului, le cerem despagubiri. Niciodata in Cluj-Napoca nu vor mai intra la licitatie si sper ca nici altundeva, le voi face recomandare negativa, si-au batut jos de Cluj. Mai este Turnul Pompierilor din Cluj-Napoca, unde avem asocierea Research Consorzio Stabile Societate Consortile, un contract de aproape 8 milioane de lei cu TVA, trebuiau sa termine lucrarile in 18 iulie 20202, dirigintele de santier le-a aprobat lucrari suplimentare pana in 19 mai 2021 si suntem in 26 august 2021 si nu sunt gata. La ora asta mai au de realizat 15% din contrat si pana la ora asta au penalitati de 118.000 lei. Si aceasta firma se califica pentru intrarea pe lista rusinii. Sunt si neseriosi pe lumea asta si altii sa deschide urechile'', a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local.

Intrebat despre SC DIFERIT, firma care a derulat multe proiecte cu municipalitatea si care a avut si intarzieri in realizarea acestora, edilul Clujului a declarat: ''Testul major este 21 Decembrie, Blaga l-au terminat in grafic. Zilnic am stat cu piciorul pe el si au terminat, cu greu, aceste lucari. Termenul aprilie 2022 pentru 21 Decembrie este major, lucreaza la vedere, este cartea lor de vizita proiectul acesta''.

LISTA RUSINII POATE FI CONSULTATA AICI

Comenteaza