Se redeschid cinematografele Dacia și Mărăști. Acces gratuit!

Se redeschid cinematografele Dacia și Mărăști. Acces gratuit!

Cele două cinematografe se redeschid duminică, 6 septembrie, cu o nouă organizare a sălilor, care permite respectarea regulilor necesare în contextul pandemiei. Proiecțiile vor fi zilnice și accesul gratuit.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cinematografele Dacia și Mărăști administrate de Primăria municipiului Cluj-Napoca se redeschid duminică.

Accesul clujenilor la filme este în continuare gratuit. Proiecțiile vor fi zilnice, iar în weekend acestea vor fi destinate în exclusivitate copiilor.

Pentru respectarea distanțării sociale, capacitatea maximă pentru Cinema Dacia este de 40 de persoane și 35 de persoane pentru Cinema Mărăști. De asemenea, au fost luate toate măsurile necesare pentru ca spectatorii să poată urmări proiecțiile în deplină siguranță: marcarea distinctivă a scaunelor pentru public, realizarea triajului observațional și a circuitului unidirecțional, dezinfectant, afișarea mesajelor informative pentru respectarea măsurilor, efectuarea dezinfecțiilor periodice.

Conform măsurilor impuse, purtarea măștii de protecție este obligatorie la proiecțiile de film pe întreaga durată a desfășurării evenimentelor.

În prima săptămână vor rula câteva animații clasice: Alice în Țara Minunilor, 101 Dalmațieni II, Tom și Jerry, Peter Pan sau Hotel Transylvania III, dar și producții premiate internațional precum: The Martian (2015), Darkest Hour (2017) sau Manchester by the Sea (2016).

Programul cinematografelor și informații suplimentare:

https://www.facebook.com/CinemaDaciaCluj
https://www.facebook.com/CINEMAMARASTI/

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza