Se introduce canalizarea în două localități din Cluj. Banii vin din programul „Anghel Saligny”

Se introduce canalizarea în două localități din Cluj. Banii vin din programul „Anghel Saligny”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar autorizării lucrărilor de introducere a canalizării menajere în localitățile Aiton și Rediu, comuna Aiton.

„Datorită obținerii finanțării prin programele naționale de investiții, ne-am mobilizat la nivelul administrației județene prin oferirea întregului sprijin de care are nevoie UAT Aiton pentru implementarea acestui proiect. Ne dorim ca infrastructura și utilitățile să țină pasul cu ritmul accelerat de creștere economică și socială a zonei metropolitane, motiv pentru care susținem toate proiectele locale care aduc un plus calității vieții din zona rurală”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Investiția prevede introducere rețelei de canalizare menajeră în intravilanul satelor Aiton și Rediu pe o lungime totală de aproximativ 31,5 km, cu cca. 720 de racorduri de canalizare realizate până la limita de proprietate.

De asemenea, investiția mai prevede construirea a 13 stații de pompare a apelor uzate și racordarea lor la rețeaua de electricitate.

Conform reprezentanților forului administrativ județean, lucrările de proiectare și execuție, în valoare de 14.490.000 lei, sunt finanțate prin programul guvernamental „Anghel Saligny”.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza