Se caută supervizor pentru lucrările la park&ride-ul de la Aeroport

Se caută supervizor pentru lucrările la park&ride-ul de la Aeroport

Primăria Cluj-Napoca a scos la licitație un contract pentru supervizarea lucrărilor la viitorul park&ride de la Aeroport, în valoare de peste 600.000 de lei.

Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 4 aprilie 2023. Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate – pret  (40% din punctaj), experiența (60% din punctaj).

Primăria Cluj-Napoca a relansat, in februarie 2023, licitația pentru execuția lucrărilor la park and ride-ul de la aeroport. Termenul de depunere a ofertelor este 27.03.2023, iar contractul este de 62.935.915, fonduri bugetare. 

Forul administrativ județean a aprobat, la final de 2021, trecerea terenului situat pe strada Traian Vuia, la nr. 149-151, din domeniul public al județului în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca, în vederea realizării obiectivului de investiții „Park & Ride”. Proiectul prevede amenajarea accesului din drumul național și a unei platforme pentru zona de parcare, cu un total de 863 de locuri de parcare, accese auto și pietonale cu dotările aferente, dar și o stație de bike sharing cu tot ce presupune aceasta. De asemenea, este prevăzută și amenajarea unui terminal tip autogară, care va cuprinde Corp C1 – clădire terminal și copertină, Corp C2 – copertină autocare și piațetă publică.

Comenteaza