Foto Se asfaltează drumul județean din Cojocna

Se asfaltează drumul județean din Cojocna
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Se asfaltează drumul județean din Cojocna
Se asfaltează drumul județean din Cojocna
Se asfaltează drumul județean din Cojocna

Drumul județean 161A, de pe raza localității Cojocna, a intrat în etapa așezării covorului asfaltic, în cadrul lucrărilor de întreținere.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Lucrările de întreținere demarate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul Iuriu de Câmpie – Cojocna – Apahida, situat pe drumul județean 161A, au intrat în faza în care are loc asfaltarea drumului pe raza localității Cojocna, din direcția Iuriu de Câmpie. În această etapă, covorul asfaltic a fost deja așternut până în apropierea Băilor Cojocna.

„Este o veste bună pe care mă bucur să o dau tuturor celor care tranzitează drumul județean 161A și, mai ales, zecilor de mii de persoane care, an de an, profită de calitățile curative ale apelor sărate de la Băile Cojocna. Accesul acestora la băi va fi, cu siguranță, mult ușurat, odată cu finalizarea lucrărilor”, a afirmat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, de la km 0+000 la km 21+000. Din aceștia, nu mai puțin de 14 kilometri, respectiv cei dintre pozițiile kilometrice 7+000 și  21+000, vor fi asfaltați.

Anterior acestor lucrări, sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, situat pe același drum județean, a fost, de asemenea, asfaltat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza