Scump la Cluj? Primarul, despre comparațiile cu Viena sau Munchen: „Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea, asta dorim!?

Scump la Cluj? Primarul, despre comparațiile cu Viena sau Munchen: „Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea, asta dorim!?

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că pentru o calitate a vieții ridicate este normal ca în oraș să fie scump de trăit.

Clujul este cel mai scump oraș din țară, și se „bate” la capitolul prețuri cu orașe importante din Europa, precum Viena sau Munchen. Boc susține că a fost ales să le ofere clujenilor un oraș care să concureze cu cele din Occident.

„Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu o poți compromite că îmi spune mie cineva să o compromitem, ca să nu se mai vorbească despre Cluj. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea, asta dorim? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni. Am fost ales să le ofer un oraș care să fie la fel, sau măcar apropiat ca direcție, ca tendință de ceea ce ei au văzut în occident, în orașele europene.

De aceea 4 milioane de români au plecat în Occident. Eu vreau ca acei patru milioane să se întoarcă acasă, să trăiască în această țară și să modernizăm împreună România. Eu vreau ca clujenii să rămână acasă, nu să plece. Eu lucrez zi de zi pentru clujeni, pentru ei mă dedic, pentru că vreau să aibă o viață mai bună”, a afirmat, la ZIUA LIVE, edilul din Cluj-Napoca.

Emil Boc a mai spus că din acest motiv se zbate pentru proiectele de infrastructură pentru Cluj, iar pe partea de digitalizare, nimeni nu mai dispune de ce are orașul de pe Someș.

Comenteaza