S-au extins rețelele de canalizare pe încă 4 străzi din Cluj-Napoca! Urmează și altele

S-au extins rețelele de canalizare pe încă 4 străzi din Cluj-Napoca! Urmează și altele
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Compania de Apă „Someș” S.A. a finalizat lucrările de extindere, pe fonduri europene, a rețelei de canalizare pe patru străzi din zona de nord a municipiului Cluj-Napoca: Rubinului, Perlei, Ionel Teodoreanu și Breaza.

Noile rețele de canalizare, în lungime de 4,75 km, vin în completarea lucrărilor de introducere a apei potabile, realizate în cadrul proiectului european, în valoare totală de peste 70.000.000 lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare - POIM 2014-2020. 

Consiliul Județean și Compania de Apă Someș continuă lucrările de extindere, dar și de înlocuire, pe bani europeni, a întregii rețele edilitare din municipiul Cluj-Napoca, pentru a duce aceste servicii la nivelul așteptărilor tuturor locuitorilor de aici”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Menționăm faptul că, în perioada următoare, după semnarea noului contract de lucrări, vor continua lucrările de extindere a canalizării începute pe străzile Giuseppe Verdi, Veseliei, Voievod Gelu, Remenyik Sandor și Podul Fetei. În acest moment, pe aceste străzi au fost realizați cca. 4,2 km de conducte noi de canalizare, dintr-un total de 5,5 km proiectați. În plus, vor fi construite patru noi stații de pompare a apelor uzate menajere.

Aceste investiții sunt parte a unui proiect din fonduri europene ce vizează extinderea canalizării pe 27 de străzi din municipiul Cluj-Napoca, pe o lungime de aproximativ 35 de km.

Comenteaza