S-a lansat aplicația prin care poți redesena centrul Floreștiului

S-a lansat aplicația prin care poți redesena centrul Floreștiului
| Foto: Facebook.com/primariacomuneifloresti

Este vorba despre aplicația FURBAN, care permite implicarea cetățenilor în procesul de modernizare a zonei centrale din comuna Florești.

Floreștiul face parte dintr-un proiect naționak pilot de urbanism participativ.

„Implică-te în procesul de modernizare a zonei centrale din Florești! Comuna noastră face parte dintr-un proiect național pilot de Urbanism participativ. Astfel, ca cetățean al Floreștiului poți face propuneri de modernizare direct în aplicația FURBAN. Asta înseamnă că te poți implica direct în cum arată viitorul comunei și poți veni cu sugestii de design care vor fi implementate.

Aplicația FURBAN este disponibilă, iar propunerile se pot transmite începând din acest moment. La finalul proiectului vom avea o propunere completă de modernizare și regenerare a acestei zone. Pentru a trimite propunerea ta te invităm să scanezi codul QR și să descarci aplicația”, au transmis reprezentanții primăriei Florești.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Zona Metropolitană Cluj, CIIC - Centrul de Inovare și Imaginație Civică, Municipiul Cluj-Napoca și Banca Mondială.

Comenteaza