Restricții de circulație în Florești! Primăria: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”

Restricții de circulație în Florești! Primăria: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”
| Foto: Facebook.com/primariacomuneifloresti

Primăria comunei Florești anunță restricții de circulație strada Cetății, pe tronsonul afectat de lucrările de introducere în subteran a țevii de gaz, pentru efectuarea unor săpături de urgență.

Începând din această după amiază (joi - n.red.) traficul greu este restricționat în totalitate până vineri 19 august a.c. pentru remedierea unor lucrări pe tronsonul Str Cetății de la nr. 62, până spre Atelierul de Pizza.

Restricția se aplică și cursei CTP M21 (care va fi deviată pe str Eroilor-Avram Iancu, iar călătorii vor putea folosi statiile cursei M26.

Traficul autoturismelor se va desfășura dirijat, iar variante de ocolire, pe străzile Florilor sau zona din spatele halelor.

Primăria a autorizat derularea lucrărilor de urgență cu caracter excepțional pe parcursul acestei nopți, pentru ca circulația să poată reveni la normal în cursul dimineții de mâine. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Deciziile de intensificare a ritmului lucrărilor au fost luate pentru a asigura condițiile optime de finalizare a proiectelor de anvergură demarate, înainte de începerea noului an școlar și creșterea valorilor de trafic”, au transmis reprezentanții primăriei.

Comenteaza