Razii ale Poliției Locale la Cluj-Napoca: s-au dat peste 1.100 de amenzi

Razii ale Poliției Locale la Cluj-Napoca: s-au dat peste 1.100 de amenzi

1.083 de procese verbale a încheiat Poliția Locală Cluj-Napoca (PLCN) în această săptămână, majoritatea pentru persoanele sau firmele care depozitau necontrolat deșeurile.

"Amenzile pentru punerea în aplicare a legii au fost necesare în cazuri precum gestionare necorespunzătoare a deșeurilor, depozitări necontrolate de deșeuri, murdărire a carosabilului, lipsă a purării măștii sau purtarea necorespunzătoare.

Alte amenzi au fost pentru oprirea și staționarea neregulamentară în stații de transport public, intersecții, treceri de pietoni, în standuri pentru taxi, locuri destinate persoanelor cu dizabilități, acces interzis tonaj, cerșetorie, tulburarea liniștii publice", conform PLCN.

În cadrul campaniei "Clujul mai curat" au început acțiunile de curățenie specifice sezonului cald, precum spălare cu detergent sau acțiuni de curățenie în zone problematice cu ajutorul persoanelor asistate social. Se intervine treptat în toate cartierele, a precizat municipalitatea clujeană. Aceasta a organizat și o dezbatere pe tema reabilitării Parcului Primăverii, din cartierul Mănăștur. 

Comenteaza