PUZ final pentru centura metropolitană Cluj-Napoca

PUZ final pentru centura metropolitană Cluj-Napoca

Ședința de dezbatere publică online a alternativei finale „PUZ pentru centura metropolitană Cluj-Napoca.

Municipiul Cluj-Napoca anunţă publicul interesat asupra organizării şedinţelor de dezbatere publică online a alternativei finale „PUZ pentru – DRUM TRANSREGIO FELEAC TR 35–CENTURA METROPOLITANĂ și DRUMURI DE LEGĂTURĂ” pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca; comuna Florești: satele Florești și Luna de Sus; comuna Gilău: sat Gilău; comuna Baciu: satele Baciu, Suceagu și Popești; comuna Apahida: satele Apahida, Sânnicoară și Subcoastă; comuna Feleacu: sat Feleacu; comuna Căpușu Mare: sat Căpușu Mare, județul Cluj, cu precizarea că acestea vor avea loc în data de 04.12.2020 și 07.12.2020, ambele de la ora 16.00, în vederea obţinerii avizului de mediu conform HG 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe.

Accesul publicului la sedința de dezbatere publică online se poate face prin accesarea site-ului Primăriei Cluj-Napoca-(www.primariaclujnapoca.ro-Secțiunea Comunitate-Cetățeni-Dezbateri Publice), link-ul de accesare fiind disponibil cu 48 de ore înainte de data organizării sedințelor de dezbatere publica.

Informaţiile privind alternativa finală a planului menţionat, inclusiv Raportul de mediu pot fi consultate la sediul APM Cluj, Cluj-Napoca, Strada Dorobanţilor, nr. 99, judeţul Cluj în zilele de luni- vineri, între orele 9-14.

DOCUMENTELE POT FI CONSULTATE AICI! - centura metropolitană Cluj-Napoca

Centura metropolitană va începe din Gilău, de la nodul Autostrăzii Transilvania, traversând zona de nord a comunelor Floreşti şi Gilău şi municipiul Cluj-Napoca, până la Apahida, unde va face joncţiunea cu Centura Vâlcele - Apahida. Lungimea totală a noii centuri este de 38 km. Investiţia în acest proiect va depăşi 250 de milioane de euro, din care 150 de milioane bani europeni.

Comenteaza