Proiectul „Străzi deschise”, azi, pe o stradă din Mănăștur. Va fi închisă circulației și deschisă pentru sport și mișcare în aer liber

Proiectul „Străzi deschise”, azi, pe o stradă din Mănăștur. Va fi închisă circulației și deschisă pentru sport și mișcare în aer liber

Primăria anunță că deschide alte patru străzi din Cluj-Napoca pentru practicarea sportului în aer liber în fiecare weekend, până la începutul lunii noiembrie. 

Primăria Municipiului Cluj-Napoca transmite că datorită reacției pozitive a comunității cu privire la proiectul „Străzi deschise”, acțiunea va continua pe alte 4 străzi din cartierele orașului. Astfel, în fiecare weekend, câte o stradă din Cluj-Napoca va fi temporar închisă traficului pentru mașini și deschisă pentru pietoni, pentru practicarea sportului în zone dedicate. Este vorba despre străzile Tășnad, Constantin Brâncoveanu, Gospodarilor și Cireșilor.

Așadar, clujenii de toate vârstele vor putea interacționa cu lumea sportului practicând baschet, badminton, tenis de masă, aruncare la poartă, exerciții de motricitate și trasee de vitează. „Străzi deschise” este realizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu echipa Fugi în curtea școlii.

„Străzi deschise” continuă în 4 cartiere, conform următorului program:

- 16 Octombrie, 16:00-19:00 - Strada Tășnad, cartierul Mănăștur
- 23 Octombrie, 16:00-19:00 - Strada Constantin Brâncoveanu, cartierul Gheorgheni
- 30 Octombrie, 16:00-19:00 - Strada Gospodarilor, cartierul Mărăști
- 6 Noiembrie, 16:00-19:00 - Strada Cireșilor, cartierul Zorilor

De asemenea, se prelungește și proiectul „Fugi în curtea școlii”, care propune un stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Programul „Fugi în curtea școlii”, se derulează astfel:

- 15 Octombrie, Școala Gimnazială „Octavian Goga”, cartierul Mănăștur
- 22 Octombrie, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, cartierul Gheorgheni
- 29 Octombrie, Școala Gimnazială „Traian Dârjan”, cartierul Someșeni
- 5 Noiembrie, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” - str. Zorilor, cartierul Zorilor

Comenteaza