Video Programul „Vinerea Verde” se extinde și în Apahida! Boc: „Uite că lucrurile bune se molipsesc”

Programul „Vinerea Verde” se extinde și în Apahida! Boc: „Uite că lucrurile bune se molipsesc”
| Foto: arhiva

Programul inițiat de primăria municipiului Cluj-Napoca - „Vinerea Verde”, în care oamenii pot călători gratuit vinerea pe mijloacele de transport în comun din oraș se extinde și în zona Metroplitană.

Primăvara aceasta se împlinesc 2 ani de când programul este derulat cu succes în orașul de pe Someș. De asemenea, de la începutul lunii martie, și floreștenii au la dispoziție 6 linii de autobuz pe care pot circula gratuit.

Comuna Apahida vrea să fie al 3-lea UAT care este parte a proiectului de scoatere a mașinilor din trafic și de încurajare a transportului public în comun. Oportunitatea s-a discutat în ședința de joi a Consiliului local Apahida.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a comentat, la ZIUA LIVE, inițiativa celor din Apahida și a ținut să-i felicite pentru idee.

„Uite că lucrurile bune se molipsesc, se transmit prin exemplul luat de la ceilalți. A fost Clujul care a dat ora exactă, a urmat Floreștiul. Nu am știut de Apahida, bravo lor, îi felicit. Îl felicit și pe primarul Grigore Fati. E bine că se gândesc fiecare în comunitățile lor să vină cu valoare adăugată pentru cetățeni”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Vinerea Verde a fost implementată pentru prima dată în anul 2021 și continuă și în 2023.

Comenteaza