Primarul Pivariu, invitație pentru floreșteni: „Sunteți așteptați cu mic cu mare, pentru baschet, volei, mini fotbal sau tenis cu piciorul”

Primarul Pivariu, invitație pentru floreșteni: „Sunteți așteptați cu mic cu mare, pentru baschet, volei, mini fotbal sau tenis cu piciorul”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Lucrările la terenul multifuncțional din zona Someșului au fost finalizate, a anunțat edilul celei mai mari comune din țară.

Astfel, primarul Floreștiului îi cheamă pe locuitorii comunei la mișcare și activități în aer liber.

D„upă cum deja știți, pentru a încuraja sportul și activitățile fizice în aer liber, în luna decembrie a anului trecut, am inaugurat un teren multifuncțional dedicat activităților sportive.

Terenul este amplasat în zona străzii Someșului, iar lucrările au fost complet finalizate: s-a montat gazonul pe o suprafață de aproximativ 400 mp, s-au plantat copaci și a fost instalat sistemul de irigații, astfel, începând cu această lună, terenul multifuncțional este la dispoziția celor care vor să se bucure de vremea bună și de activități de recreere.

Sunteți așteptați cu mic cu mare, pentru baschet, volei, mini fotbal sau tenis cu piciorul. În plus, beneficiați de alei pietonale, aparate de fitness, bănci și coșuri de colectare selectivă a gunoiului, cu scopul de a responsabiliza fiecare locuitor al comunei care va folosi acest teren.

Așadar, vă invit pe toți, copii și adulți deopotrivă, la joc și mișcare pe noul teren multifuncțional din Florești!”, a transmis Pivariu.

Comenteaza