Primarul Pivariu, după ce s-a semnat acordul unui "coridor" de-a lungul Someșului: „Vom fi întotdeauna un partener activ, implicat și onest”

Primarul Pivariu, după ce s-a semnat acordul unui "coridor" de-a lungul Someșului: „Vom fi întotdeauna un partener activ, implicat și onest”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Primarii din Cluj-Napoca, Gilău, Florești și Apahida au bătut palma pentru realizarea unui "coridor de mobilitate" de-a lungul Someșului.

Potrivit edilului din Florești, Bogdan Pivariu, prin acest proiect se va extinde rețeaua de alei, pistele pentru biciclete și spațiile verzi de-a lungul Someșului.

„Azi (luni, n.red.) am încheiat un nou parteneriat între localitățile din Zona Metropolitană privind realizarea unui coridor de mobilitate urbană durabilă de-a lungul râului Someș.

Alături de domnul Emil Boc și primarii localităților Gilău, Gelu Topan și Apahida, Fati Grigore am semnat azi, în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, Acordul de Asociere pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, a Planului Urbanistic Zonal și a Documentației Tehnice pentru Autorizația de Construcție privind obiectivul de investiții "Amenajare Coridor de mobilitate urbana durabila(pietonal si velo) de-a lungul albieie Somesului".

Colaborarea noastră, a celor care facem parte din Zona Metropolitană a Clujului, este încă o dovada a faptului că avem ca si scop comun dezvoltarea de comunități cu un viitor durabil. Proiectul pe care îl initiem azi este o normalitate pentru direcția de dezvoltare a Zonei Metropolitane a Clujului.

Prin aceste proiecte ne dorim să profităm de avantajele naturale pe care le avem și să le folosim pentru a oferi cetățenilor alternative sanatoase la traficul poluant. As vrea să îmi arăt aprecierea față de gazda noastră, dl. Emil Boc, care este motorul unei direcții de dezvoltare modernă, nu doar la nivel local ci la nivel european.

Noi, administrația din Floresti și cetățenii din Floresti, vom fi întotdeauna un partener activ, implicat si onest în misiunea noastră comună de a ne creste calitatea vietii”, a transmis Pivariu.

Comenteaza