Primarul Pivariu anunță primele măsuri după incendiile din Florești. Vor fi instalați 25 de noi hidranți

Primarul Pivariu anunță primele măsuri după incendiile din Florești. Vor fi instalați 25 de noi hidranți
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Edilul comunei Florești face un apel către cetățeni să fie mai responsabili cu privire la modul de exploatare a spațiilor din blocurile de locuințe. 

Un puternic incediu a izbucnit sâmbăta trecută la mansarda unul bloc de pe strada Fagului din Florești, la doar două luni după incendiul de pe strada Porii, când zece apartamente au fost mistuite de flăcări. Astfel, primarul Pivariu se vede nevoit să ia măsuri.

„STOP INCENDIILOR!!!!

Lansăm un apel la responsabilitate și responsabilizare a cetățenilor în modul de exploatare a spațiilor din blocurile de locuințe. Prevenirea incidentelor nefericite ține în principal de seriozitatea noastră a tuturor. Presupuse "grătare în balcon", instalații ambientale și electrice improvizate sau surse de foc lăsate nesupravegheate pot produce tragedii care trebuie prevenite!!

Incendiile înregistrate în comuna Florești în ultimele luni au evidențiat o serie de zone cu imobile de locuințe, vulnerabile la capacitatea de reacție și intervenție a autorităților în cazul unor astfel de incidente, dar și situații de comportamente vecine cu inconștiența, care distrug vieți și produc pagube.

Independent de situațiile proiectelor construite până acum, în urma analizelor efectuate împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Someș și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, am decis locațiile pentru instalarea a 25 de noi hidranți supraterani în comuna Florești, pe mai multe străzi, inclusiv în zonele afectate de incidentele regretabile din acest an, și am demarat procedurile necesare în acest sens”, a transmis Bogdan Pivariu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...