Primarul Pivariu anunță oprirea circulației pe o stradă din Florești! De când intră măsura în vigoare

Primarul Pivariu anunță oprirea circulației pe o stradă din Florești! De când intră măsura în vigoare
| Foto: google maps

După ce în urmă cu câteva zile s-a anunțat că mașinile și autobuzele CTP vor putea circula din nou pe strada Cetății din Florești, începând de joi, 10 august 2023, acest lucru nu va mai fi iar posibil pentru o perioadă de timp.

Potrivit primarului din Florești, firma care execută lucrările la rețeaua de gaze de pe această stradă își va relua activitatea, dând asigurări că vor termina până la sfârșitul lunii.

Ne vedem obligați să întrerupem din nou circulația auto și a curselor CTP pe strada Cetății - începând de joi, 10 august 2023. Siguranța cetățenilor care circula în această zonă, precum și a muncitorilor care execută lucrarea primează.

Vă reamintesc că în urma unui control efectuat acum 6 zile în teren, la această lucrare, am constatat că nu era deloc activitate, motiv pentru care am dispus reluarea circulației pe acest tronson.

În urma întâlnirilor avute zilele acestea cu firma executantă și a analizei informațiilor ce ne-au fost furnizate, ne vedem totuși obligați să luăm această decizie, dar având asigurări scrise din partea acestora că vor lucra susținut pentru a termina intervenția până în data de 31.08.

Încercăm să reducem la maxim disconfortul cauzat de lucrările la infrastructură, pe raza comunei. Știu că aceste lucrări generează nemulțumiri și întârzieri în trafic, dar din păcate, fără acest sacrificiu nu am putea rezolva problemele multe cu care se confruntă Floreștiul.

Îi rog pe toți cei afectați de imposibilitatea de utilizare a stațiilor CTP să se direcționeze către stațiile alternative, și anume:

M21 DEVIAT
Va circula pe zona :str. Avram Iancu-str. Eroilor- Cetatea Fetei.
Se anulează la dus : stațiile Poligonului - Tautiului - Sub Cetate - Luxor.
Se infiinteaza stații : Someșului-Iuliu Hossu-Primaria-Profi Vest
La RETUR
Cetatea Fetei - Eroilor - Avram Iancu - Cetății - Tautiului - Muncitorilor - Avram Iancu - până la rest traseu obișnuit
Se anulează statiile: Luxor Sud - Sub Cetate Est.
Se înființează temporar Profi Est - Primăria.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza