Primarul Pivariu a prelungit termenul de finalizare al unei lucrări din Florești: „Implică un grad de risc ridicat. Are loc o dată la 5 decenii”

Primarul Pivariu a prelungit termenul de finalizare al unei lucrări din Florești: „Implică un grad de risc ridicat. Are loc o dată la 5 decenii”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Este vorba de lucrările de înlocuire a magistralei de gaz de pe strada Cetății din cea mai mare comună din țară.

Edilul Bogdan Pivariu a ținut să îi asigure pe floreșteni că înțelege disconfortul creat de lucrări și le-a mulțumit pentru răbdare și înțelegere.

Am urmărit îndeaproape acest proiect pentru a mă asigura că se lucrează la capacitate maximă pentru finalizarea proiectului, fiind conștient de disconfortul creat de acest proiect pentru locuitorii din zonă.

Fiind atent asupra proiectului am înțeles că acest proiect de schimbare a magistralei de gaz de mare capacitate, care are loc o dată la 5 decenii, implică un grad de risc ridicat. Din acest grad de risc ridicat izvorăsc și o serie de proceduri specifice care pot necesita un timp de finalizare mai mare decât cel preconizat.

Lucrarea de pe str. Cetății este o astfel de lucrare de amploare, cu grad de risc ridicat, al cărei executant a solicitat prelungirea autorizației cu o săptămână, respectiv până în data de 07.09.2023. Dorința mea este ca această lucrare să se finalizeze în cele mai bune condiții pentru locuitorii din Florești, astfel încât am aprobat prelungirea termenului lucrărilor cu o săptămână.

Vă asigur că sacrificiul dumneavoastră va fi răsplătit, prin asigurarea unei calități a vieții mai ridicate: reușim încet să scăpăm și de țevile inestetice supraterane de gaz, care până mai ieri făceau ocolul Floreștiului. Înțeleg disconfortul cauzat și vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea și înțelegerea demonstrate cu acest proiect important”, a transmis primarul Floreștiului.

Comenteaza